|
13.4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Хлiб пшеничний | 1091 тонн | 5150 | 25.2 | 1091 тонн | 5150 | 25.2 | 2 | Хліб пшеничний і пшенично житній | 2304 тонн | 9490 | 53.3 | 2304 тонн | 9490 | 53.3 | 3 | Вироби булочнi | 697 тонн | 4534 | 16.2 | 697 тонн | 4534 | 16.2 | 4 | Вироби здобнi | 167 тонн | 1524 | 3.9 | 167 тонн | 1524 | 3.9 |
13.5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Борошно | 33.4 | 2 | Допомiжна сировина | 6.7 | 3 | паливо | 11 | 4 | заробiтна плата з вiдрахуваннями основна | 5.1 | 5 | загальновиробничi витрати | 11.2 | 6 | витрати на збут | 13.2 | 7 | адмiнiстративнi витрати | 10.5 | 8 | Інші операційні витрати | 5.4 |
|