Дата розміщення: 16.04.2014
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Хліб пшенийний | 1042 тонн | 5237 | 25.3 | 1042 тонн | 5237 | 25.3 | 2 | Хліб пшеничний і пшенично житній | 2239 тонн | 9860 | 54.4 | 2239 тонн | 9860 | 54.4 | 3 | Вироби булочні | 615 тонн | 4230 | 15 | 615 тонн | 4230 | 15 | 4 | Вироби здобні | 164 тонн | 1620 | 4 | 164 тонн | 1620 | 4 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Борошно | 31.9 | 2 | Допоміжна сировина | 7.5 | 3 | Паливо | 10.9 | 4 | Зарплата | 7.4 | 5 | Загальновиробничі витрати | 11.4 | 6 | Витрати на збут | 14.6 | 7 | Адміністративні витрати | 11 | 8 | Інші операційні витрати | 5.3 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|