Дата розміщення: 12.04.2016
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Хлiб пшенийний | 875 тонн | 5771 | 22.6 | 875 тонн | 5771 | 22.6 | 2 | Хлiб пшеничний i пшенично житнiй | 2308 тонн | 13408 | 59.5 | 2308 тонн | 13408 | 59.5 | 3 | Вироби булочнi | 543 тонн | 4943 | 14 | 543 тонн | 4943 | 14 | 4 | Вироби здобнi | 116 тонн | 1676 | 3 | 116 тонн | 1676 | 3 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Борошно | 30.5 | 2 | Допомiжна сировина | 7.8 | 3 | Паливо | 12.1 | 4 | Зарплата | 7.7 | 5 | Загальновиробничi витрати | 11.4 | 6 | Витрати на збут | 15.5 | 7 | Адмiнiстративнi витрати | 8.9 | 8 | Iншi операцiйнi витрати | 4.2 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|