Дата розміщення: 21.04.2017
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Хлiб пшенийний | 685 тонн | 6008 | 23.4 | 685 тонн | 6008 | 23.4 | 2 | Хлiб пшеничний i пшенично житнiй | 1694 тонн | 12386 | 48.2 | 1694 тонн | 12386 | 48.2 | 3 | Вироби булочнi | 441 тонн | 4980 | 19.4 | 441 тонн | 4980 | 19.4 | 4 | Вироби здобнi | 109 тонн | 2304 | 9 | 109 тонн | 2304 | 9 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Борошно | 36.8 | 2 | Допомiжна сировина | 8.7 | 3 | Паливо | 9.6 | 4 | Зарплата | 5 | 5 | Загальновиробничi витрати | 10.6 | 6 | Витрати на збут | 14.2 | 7 | Адмiнiстративнi витрати | 8.3 | 8 | Iншi операцiйнi витрати | 3.6 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|